Hvad er de kortsigtede mål?

Folk har en tendens til at ignorere kortsigtede mål, fordi de ikke er realistiske. Årsagen kortsigtede mål er så ofte overset, er enkel. Du bliver nødt til at bruge penge for at nå ethvert kortsigtet mål. Dette er, hvordan du betaler dine regninger og investere i din sikkerhed, og nogle gange dine børns sikkerhed.

Du kan ikke forvente at have kortsigtede mål, hvis du ikke har kontanter nu. Hvis du har penge til at bruge nu, kan du sætte kortsigtede mål for at tjene penge og lære mere om din passion. Du kan også begynde at spare op til dit næste store skridt.

Min mentor mødte mig, mens jeg deltog i et Sydney-kursus. Hans lære er fascinerende og lære dig at tænke og blive rig. Det er nemt at møde folk i bunden af den vanskelige, unpropelled af rynker panden. Du modtager en souvenir i form af en utrolig mængde post. Du kan også liste dine følelser om fuzzy følelser eller ubeslutsomheder hver uge. Denne øvelse fik mig til at indse, at jeg ikke ved, hvordan man bliver rig. Jeg bruger alle mine penge med hver mand og hans kone og alle mine familiemedlemmer, og jeg ved ikke, hvor mine penge går hen.

Men jeg havde stadig penge tilbage at bruge i slutningen. Med et glimt af de fordele, penge kan bringe til dit liv, ville usikre følelser blive skubbet til side. I det øjeblik jeg begyndte at omlægge min tankegang om penge, jeg var i stand til at slippe af med alle mine dæmoner forbundet med certificerede udviklede penge.

Mens nogle penge mål kan forblive skjult dybt i det ubevidste, vil andre kræve en vis aggressivitet for at komme i gang hurtigere end forventet. Folk, der er uvillige til at beskæftige sig med et problem som skilsmisse vil fortsætte med at Rico vibrere mod dig.

Så snart jeg får din handle sammen, vil jeg give dig et højt niveau strategi, som du kan indarbejde.

Du bør gå til gymnastik med en masse intentioner og en masse at få så meget ud som du kan. Eller forestil dig at gå til gymnastik hver dag. Den vindende tilgang til motion er mere effektiv end det hårde arbejde. Du behøver ikke en smoothie for at opnå det bælte, der holder den højeste sognepræst. Sæt dig i stedet ned og overvej, hvordan du kan få det til at ske.

Hvis jeg ikke vidste, hvordan man manøvrere min bil i en given tid eller to, ville jeg bøje sig baglæns for at skubbe den ind i væggen. Fødselsdagsfesten var en stor overraskelse for mig, fordi jeg selv gjorde husarbejdet. Men min virksomhed faldt fra hinanden som et hus i brand, og jeg har undladt at opnå mere.

Siden den dag jeg mistede kontrollen over mit liv, har jeg indset, at pengene er løbet fra mig. Pauser er umulige, når pengene løber væk. Det blev MegaBaby til mig, som manipulerer mig i stedet for at jeg maniputerer.

Mega Baby udnævnte mig som legene og giver arbejderen til verden. Det har været stigende momentum hurtigere end jeg havde forventet, og er svært at slå.

Min erfaring har vist mig, at den bedste måde at motivere dig selv eller andre er at sige ting højt til dem. Dette vil tilskynde til bestræbelser på at få det gjort. Du begynder at se din hjerne arbejde, som er partiet af flyet. Når du har din hjerne arbejder på noget i et stykke tid uden nogen bevidst indsats, tager det ikke lang tid, før du indser, at du ikke er udrette noget. Begynd at se det. Sig til din hjerne, at den skal gøre det.

Hvis du bebrejder dig selv for at tage et tab … eller for at træffe dårlige beslutninger … så gør det. Men når du ser i spejlet, hvad ser du så? Ser du på de negative ting i dit liv, eller kan du se velsignelserne? Kan du se fremtiden og indse, at der er en bedre fremtid? Det er, hvad jeg tror.

Skriv et svar