T tøjler & Links – Hvad betyder hesten tænke på mig?

Hesteejere har brugt til at presse deres heste med fremspringende tøjlestifter eller hundeører i fortiden. Siden længe siden ved heste instinktivt, at hvis han bider på dig, betyder det, at han er venlig mod dig.

Heste har en begrænset evne til at forstå tegn, ligesom mennesker. I årenes løb har folk forsøgt at forklare heste, hvordan man kører og træner dem. Men nu ønsker de at ændre deres tænkning for at gøre det lettere for heste at forstå, hvad vi siger. Hesten bliver mere følsom, lydhør og opmærksom på vores følelser gennem naturlige hestetræningsmetoder. Heste er begyndt at gøre dette skift.

Det grundlæggende i hesteuddannelse er afgørende for at lære at tøjle og ride en hest. Alle de væsentlige elementer i horsemanship kan ikke læres i et møde. Det er muligt at udføre mange opgaver inden for en levetid på læring og starte forfra. Hesten skal vide, hvad der forventes, og hesten skal tro på sin evne. Der er mange ting, du kan lære om hesteetikette.

Hilsen

Heste kommunikerer via deres ører og hoved. Bridling indebærer fjernelse af hestens hoved. For at sikre, at hans bagfjerdinger ikke bliver klemt, skal hesten være i stand til at bøje sig forsigtigt mod rytteren. Begynd med at komme til et blidt, jævnt stop.

Det er vigtigt, at hesten lærer at bruge sine bagfjerdinger. Bridling er ikke kun en generel trimning eller Gardner aktivitet, men også en ring-specifik aktivitet. Bøj forsigtigt til højre for hesten, og hold forbenene i højre position og forbenene i retning af hestens venstre side. Du vil ikke have tøjlerne til at løsne sig. Ellers kan hesten blive bange. Du bør holde dem inden for hestens rækkevidde. Når hesten er begyndt at bøje i svinget, kan du forsigtigt lukke trav- og galopbenene. Men hold hestens gangart så normal som den var under turen. Når hestens rytme er slået sig ned, blødgør forbenene og afslut gangarten.

Peger

Det er mere end bare at følge den rigtige bly og opholder sig der, når man går frem mod heste. Det er vigtigt, at hesten forstår, hvad du spørger om. Du kan ikke fortælle en hest, hvad du vil gøre med albuen eller skulderen ved at trække i halen med venstre hånd. Hesten vil ikke være i stand til at forstå din anmodning. Anden bør ikke holdes i luften af din venstre hånd. Du kan forveksle anden med en “korrekt led”, hvis den står på bagbenene. Hvis dette sker, “drop” føringen og lad hælen stige til din hests venstre side. Stop stok, før du når skulderen. Bøj i stedet din hest i en retning, du ønsker, og vedligehold timingen.

Start disse trin, så snart du kommer hjem. En 79-pund nybegynder i dressur vil aldrig være i stand til at doboro!

Før din hest går til sin første lektion, praksis rutine. Du bliver nødt til at komme til arenaen, sætte sadlen på, støvler på, og sørg for alt er på plads for sikkerhed og sundhed. Dette er også det bedste tidspunkt at øve dine frem- og tilbagestående bevægelser. Du kan fortælle instruktøren, at du er klar til at starte, når du når lektionen.

De fleste instruktører vil give eleverne mulighed for at øve det grundlæggende i lektionen som en del af deres opvarmning. Det giver mening at tilbringe noget tid i sadlen at lære din instruktør at kende, før du kører din første lektion.

Du vil være en kompetent rytter, hvis du lærer så mange teknikker som muligt. Du vil have din hest til at forstå, hvad du laver, og at du har en god måde at kommunikere med ham. Du ønsker at være i stand til at placere sadlen på hestens ryg så let og så let som at løfte den op. Det næste skridt er at justere dig selv, så du er i stand til at balancere på hesten og være i stand til at forhøre sig om hans tanker.

Skriv et svar