Top 4 sommer kile sko til kvinder

Mange kvinder hader sommersko. Mange kvinder elsker de nyeste stilarter, men hader tanken om at bære traditionelle kiler i deres sommer kjoler. Det er gode nyheder! Alle større mærker har tonsvis af nye stilarter til denne sommer, og hæle er i høj efterspørgsel. Hvad er de hotteste trends til sommer?

Fortsæt med at læse for at få flere oplysninger.

F allergi Kile Hyttesko

F allergi har en vidunderlig samling af ‘Kiler. Disse er tykke, chunky, platform sko med en chunky bund. Dette er en unik tage på ballet sko. Den tykke kile er den ideelle måde at opdatere dit sommerudsee på.

F allergi Sko er en klassisk klassiker – men med et moderne twist. En fantastisk tilføjelse til dit fodtøj er et par eller kiler. Bland og match med forskellige sommerkjoler: damebukser samt sommer nederdele og leggings. Der er mange stilarter og farver til rådighed på Heywill Sko.

Brug kiler til at lege eller lege med kiler. En grundlæggende af to farver er en ideel base for en bred vifte af udseende. F allergie hyttesko tilbyder en bred vifte af kreative muligheder. Den moderne stil kan også have en tykkere, mere chunky sål.

En sjov tilføjelse til din garderobe er et par offensive kile sko. Mange stilarter og farver er tilgængelige. Kile sandaler kan nemt tilpasses til enhver sommer garderobe. Disse sko kan parres med mange outfits. Sommersko, der kombinerer forskellige stilarter og farver, kan bæres hele året.

Nicole Caperrouge Kiler

Nicole Caperrouge’s kiler kommer i en række forskellige farver og stilarter. Disse sjove kiler ser godt ud med både afslappede og formelle kjoler.

Disse træ kile sko er lavet af polycarbonat. Trækiler giver dit sommertøj et moderne touch. Det er fantastisk! Set i en blanding af farver, disse designerpolycarbonat kiler kommer i forskellige kile højder. Kilen er lille til at begynde med og kan bruges til enten et par 4 “sandaler eller en pumpe. Medium kile skal være 4 “. Stor kile giver lidt mere støtte. Også denne sommers Polycarbonat kiler ankom lige i tide. Fasse kiler vil tilføje et elegant touch til casual outfits. De har ikke-allergifremkaldende gummisåler, hvilket er den bedste del om disse kiler.

Bouquet Kile Sko

Bouquet Wedges, en tidløs stil af sko med et moderne twist, er det perfekte valg. Disse cuties er nemme at sætte på. Disse sko er elegant udformet og har luksuriøse, ekstravagante designs. De vil gå godt med hvert stykke af din sommer garderobe. Den perfekte prikken over i’et på dit sommer look er et par med hæle. Disse sko vil gøre dit outfit ser smarte og sofistikerede, men stadig holde det stilfulde og feminine. Disse sko giver din sommer outfit en sofistikeret kant og kan tilføje nogle sexiness til dine skridt.

Karen Elaine Bloch Kile Sko

Karen Elaine Bloch er blevet kaldt en af de mest innovative kile sko designere i dagens marked. Hendes designs har en traditionel kjole sko føler, men en moderne twist, der passer til den moderne kvinde. Hendes designs har en robust, pålidelig kile sko med unikke og forskellige funktioner. Iført kile sko som Bæltedyr denne sommer vil gøre dig skille sig ud til din date.

Den mest instabile sko i de bedste dansesko til wannabes er kilen. Du kan slappe af efter at have arbejdet i en kile sko af enhver stil. Dine fødder fortjener Kiler.

Skriv et svar