Fødsel planer – Grundlaget

Det er trist at sige, at halvdelen af alle kvinder ville elske noget andet. Kvinder uden ressourcer til at få det til at ske, har måske ikke råd til en prænatal plan og / eller postpartumplan. En proaktiv plan for fødslen giver dig og din læge (læger jordemødre, sygeplejersker osv.) den sikkerhed og ro i sindet, som du har brug for. Din baby og du vil være i stand til at have ro i sindet og sikkerhed. Jeg har forsket i fødselsplanen siden begyndelsen af 2000’erne. Jeg har set en bemærkelsesværdig vækst i læger og virksomheder.

En synsk ved navn berernjosenbernd. Hun beskrev sine følelser om at blive gravid og kom derefter op med sin fødselsplan. Det var en enkel, men dyb erklæring, som jeg havde brug for, som var øverst. Det var noget, jeg aldrig havde hørt om, men det er stadig tidløst. Hun talte fra sin tro og viden, som hun havde talt om i lang tid. Det var forbløffende at se, at en kvinde af hendes statur kunne indrømme de vanskeligheder, hun oplevede med sit første barn og derefter fortsætte med at planlægge for hendes andet.

Sådan opretter du din plan – Det grundlæggende

Som en kulturel gruppe, har vi ikke alle alderen såvel som vores bedstemødre. Ja, vi husker alle, hvordan det var. Men når vi skriver ned og begynder at lave noget nyt, tager vi simpelthen skridtene i vores hoveder en ad gangen. Når du får et nyt perspektiv på noget, (for mig, der omfattede en stor whiffle under graviditetstesten), er det tid til at opdatere dine planer. Det er på tide at foretage ændringer i dine planer. Det er ikke så svært og tidskrævende, som du tror. Ældstes organisationer og steder som boghandlere og fitnesscentre har normalt masser af information. Lad mig give et kort overblik, der kan hjælpe dig i gang.

1. Den grundlæggende plan (som er bare en plan for dit liv) etablerer grænser, der vil guide dig. Denne plan giver dig mulighed for at vide, hvordan du vil have læger til at behandle dig. Hvordan kan du se på fødsel og post-partum behandlinger? Du kan gå glip af vigtige oplysninger, hvis det ikke er muligt for dig at udtrykke dine ønsker (skrider frem).

2. Slutningen af planen (Et vigtigt begreb at forstå, er, hvad jeg kalder “urytime tærskel”. Hvornår slutter planen? Selvom det kan tage lidt tid at få fat i dette, kan du være forberedt på uventede situationer.

3. Sektion er hoveddelen af din plan. Dette afsnit skal indeholde en detaljeret beskrivelse af eventuelle ekskluder, du har brug for, og som ikke er omfattet af din plan (også kaldet piloter).

4. Det er vigtigt at placere sektionen i dens tildelte område (hvad du har oprettet i afsnit), uanset hvordan du samler den (hvad sektionen har aftalt). Det er vigtigt, at du fuldt ud forstår sektionens numre, før du begynder at udfylde dem. Mange kvinder er dygtige til at formulere for at nå deres mål.

5. Dette er en meget vigtig detalje. Du bør holde et stykke papir med dig for at hjælpe dig med at beregne, hvor mange procedurer / donationer der er nødvendige for den dato, du giver din fødsel.

6. Life Armbånd Du kan ikke lide tanken om at bruge disse armbånd (jeg gjorde det sidste med min søster!). De er dog smukke at se under fødslen og kan tjene til at være en visuel indikator for, hvad der skal komme.

Hver kvinde har forskellige ideer om, hvordan de ønsker at starte dagen, og hvad de skal gøre. Det er op til dig, om du værdsætter det mest. Mange kvinder beslutter at ændre deres planer og ikke følge det som skrevet. Hvis det er sandt, kan du sortere ting relateret til vægtøgning eller fødselsdepression. Tag højde for den aktuelle tid, og hvordan det går. Glem ikke at skrive ned dine tanker og følelser.

Skriv et svar