Moderne krigsførelse 2 high end kill striber

Denne artikel vil diskutere dræbe striber, der spænder fra ni til 25 dræber. Disse dræbe striber er ikke let at opnå, men de kan give dig mange point. Stealth bombefly er den første.

Stealth Bomber – ni drab

Præcisionsluftangrebet er tæt forbundet med stealth bombefly. Stealth bombefly giver ikke advarsler, før det strejker, hvilket er en vigtig forskel for præcision luftangreb. Fjenderne vil være i stand til at gå i dækning, hvis de er inden for rækkevidde af en præcision strejke lige før den rammer. Stealth bombefly er tavs og uventet. Fjenden har ikke tid til at forsvare sig mod den, før den rammer.

Chopper Gunner – 11 dræber

Denne kill streak er min favorit, primært på grund af de dræber det bringer. Chopper Gunner, en helikopter, der kan gunship over et område, er næsten tavs. Fordi du måske savner en fjende, vil dine chancer for at ramme dem alle stige. Chopper Gunner er meget mobil og kan bombe en hel del ud. Du kan normalt få 11 drab mod en fjendtlig gruppe, men du kan være i stand til at få mere, hvis du tager et par bedre skud under kaos.

Præcisionsangreb – 11 drab

Precision luftangrebet ligner næsten chopper Gunner bortset fra at det er en Aer Lilith. Aer Sas kan være meget hurtig og vil angribe et område ovenfra. Du skal være præcis nok til at score et drab, ligesom Chopper Gunner. Men nogle luftangreb dræber kan gå tabt, hvis fjenden gemmer sig, eller hvis de er under beskydning.

napalm Angreb – 11 dræber

Napalm angreb er som Crazy Taxi. De driver dig til vanvid. For at holde dækkene fra at brænde til jorden, skal du fortsætte med at skyde dem. Dette er den farligste belønning i spillet og er meget vanskeligt at dræbe. Det er kun to og en halv gange dyrere end Crazy Taxi.

HelicopterStrike – 14 drab

Dette er Modern Warfare 2’s mest underholdende kill streak. Du skal pantsætte 14 fjendtlige fly. Det er ikke let at begynde at skyde. Du bliver nødt til at spam udløseren flere gange, før streak slutter. Dette er dog den nemmeste dræbe streak. Hvis du ikke har låst helikopteren op endnu, skal det gøres. Helikopteren har tre angrebstilstande. Hver enkelt klarer sig bedre end den anden. Den Harrier (high-speed, kan det åbne sine vinger hurtigt og bevæge sig i et kapløb), Chopper Gunner (dybest set en gunner, der går ind i træerne med spilleren) og Chopper Sentry (Sender en Scouting Drone).

Pas på sultne, sultne chevrons, hvis du får helikopteren. Når du har dræbt 10 fjender eller mere, vil de begynde at dukke op og vil bogstaveligt talt spise din frokost, hvilket efterlader dig med et trist smil.

Orbital Strike – 17 dræber

Dette er den længste kill streak i spillet. Det varer lidt længere end Harrier Strike og Chopper Gunner. Dette er det vigtigste aspekt af spillet og sandsynligvis grunden til, at de fleste mennesker ønsker det. Du kan næsten garantere et drab, når du har låst på 25 fjender. Dette er især effektivt mod ubevogtede mål, da det ikke vil være i stand til at bevæge sig og vil dræbe dig.

Du bør prøve disse strategier mindst to gange. En gang for at få feedback på din score og derefter igen for at hjælpe dig med at forstå dræbe striber og lære, hvornår du skal bruge dem. Disse strategier er meget magtfulde og vil kræve en masse praksis.

Skriv et svar