Viharls normea: Historien om Fallen Angels, Angel Guddomme

Darfur er mikrokosmos af de større makrokosmos i Maya-serien af filmenThe Curse of the Red Journey. Filmen fortæller, hvordan den gamle visdom lære af egypterne, kilden til Khem (Khem / C ukendt), er i fare for at blive ødelagt i efterkommere fra den linje af Keys. (Vædderen og Tyren). Denne korruption har ført til flere personligheder, der ligner os selv meget. Det fører også til en vildledt eskatologisk situation. Denne korruption stammer fra de højere riger og 7 åndelige riger. Alle skabelse er resultatet.

Det endelige mål er, at de faldne engle skal være en del af vores erfaring på de lavere niveauer; at forvandle sig til skinnende diamanter med det formål at tjene Gud og gudinden, og at modsætte sig og fortryde ethvert arbejde udført af den ekspansive eller maskuline.

Hvorfor er vi så bekymrede over, at faldne engle engang var mennesker? Bibelen fortæller os, at englene dukkede op, indtil en person valgte at afvise de højere realiteter.

Sjælen i et parallelt univers er delt i stykker af personlighedsadskillelse. Indtil det er helt genoplivet i den nye verden, bliver det fanget i de lavere dimensioner.

Selvom vinger er symbolske i deres betydning, kan de bruges forskelligt afhængigt af englens etablering.

Vinger repræsenterer hastighed, evne og lethed. De andre elementer har imidlertid langsommere bevægelse. Dette er ofte repræsenteret ved dårlig tilbagekaldelse eller stiv hukommelse. Dette kan derefter bruges til at betegne alderdom og dødelighed. Disse vinger betyder:* Courage * Generøsitet * Fred * Udtalelse * Trust * Kreativitet * Living * Vold * Intellekt * Viden * Gravity * Fri vilje * og mange andre ting.

Nogle mennesker forbinder ideen om vinger med generøsitet eller god vilje. Denne fortolkning af vinger kan fortolkes på mange måder. Det er dog ikke et bevidst forsøg på at adskille generøsitet fra brugen af vinger.

Kærlighedens vinger kan sammenlignes med menneskehedens vinger. Brugen af vinger kan indikere, at vores brug vil være altruistisk eller godgørende.

Mens vinger er overnaturlige begreber, kan de bruges i forbindelse med ideen om livet. I denne sammenhæng er englenes holdninger til menneskeheden og ærkeenglenes brug af vinger anderledes.

Begrebet dækning (evne), ligesom begrebet fløj er, er en dualitet. Enten betingelsen er frivillig eller kan blive tvunget på dig. Eller det kan ske naturligt uden nogen indflydelse udefra. Dette skaber nye forhold, vinger.

Dette er en støtte til et nyt synspunkt, tanken om, at engleverdenen eksisterer. Engle og ærkeengle er ikke i stand til at påvirke mennesker eller engle. De kan dog interagere med hver af disse parter (engel / ha). Det er en kendsgerning. Det kan opsummeres bedst af den tragiske, men ærlige, handling af en far mod sit barn. På denne måde kan de magtfulde såvel som de hjælpeløse blive inspireret til at gribe ind af magtfulde og / eller medfølende væsener.

Denne kreative handling kunne være baseret på en fuldstændig dikotomi af ingen. Denne kreative handling er også en af mange måder, hvorpå Skaberen giver gaven til menneskeheden af fri vilje. I sandhed er Skaberen almægtig, men alligevel så kærlig, at han tillader dette tilttrakne forhold til menneskeheden at ske.

I denne sammenhæng er det vigtigt for læseren at anerkende, reflektere og blive inspireret af vinger, gaver, tilgivelse, kærlighed og medfølelse. For at opfylde Guds formål, vil disse blive brugt sammen i kroppen Kristus.

Det er i Guds interesse, og det tjener til at opfylde den guddommelige plan. Åbenbaringen af riget er gennem forvaltning af den menneskelige race til hinanden, til mennesker og jorden.

Skriv et svar